top of page

Viktig info, extrainsatt dansshow!

Hej på er!


Nu när vi öppnar upp möjligheten till swish så kan vi inte ha max antal sälj utan det swishas för fullt och många vill se vår dansshow! Väldigt väldigt roligt givetvis! Dock är ni så många att vi måste göra två föreställningar istället för en. Alla får helt enkelt inte plats!


Läs noga och läs allt!


11:00 ni passerar fikat och välkomnas direkt in i Edet salongen, när salongen är full stänger vi dörrarna och de som kommer efter det får börja med att fika. Showen startar 11:15 och pågår i 30 min.


11:45 är den första showen slut, ni som sett den och ska gå ner till fikat går ner samma väg som ni kom upp, i trappan vid fikat. Där får ni nu köpa fika och umgås medan era barn dansar ännu en show.


När kl är 11:45 går ni som fikat under första showen mot biblioteket och uppför musikskolans trappuppgång. Den vägen tar ni er in i biosalongen där ni kommer få se show 2 kl 12:00-12:30.

När den showen är slut kan ni gå ner båda vägarna. Barnen ska komma till oss danslärare och lämna av sina kostymer (snyggt och prydligt) ni får alltså gärna hjälpa barnet klä av och klä om för att sedan lämna in kostymen eller så hjälper vi barnen. Se till att de har ombyte med sig, kan vara lätt att glömma när de kommer ombytta på morgonen. Vi kommer vara på scenen nere i danssalen/cafét.


Efter detta är det fritt fram att fika lite till, stödja dansen ännu lite till genom att handla i vår dansshop där det finns väskor, t-shirts, klänningar mm. Kramas och säga hejdå för den här gången.


Det är alltså ingen bestämd ordning på vem som får gå på vilken show utan båda showerna är likadana, kom bara samlade med ert sällskap om ni vill se samma show. Fika finns under hela tiden kl 11-13. Vi slänger helt enkelt in en extra show så att tiderna för showerna nu blir 11:15-11:45 samt 12:00-12:30 istället.


Angående biljetter så behöver ni inte tänka på att visa upp några biljetter. Har man inte köpt biljett innan så kan man swisha för det på plats.


Kissa gärna en extra gång hemma innan ni åker och ladda barnen med lite extra mat. De kommer alltså kunna få sin tid för fika med er vid 12:30 när deras sista show är slut. kommer finnas lite matigare fika from 12:30, frukt, smörgåsar och liknande.


Ni är hjärtligt välkomna allihop!199 visningar5 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla

Dansavslutning 5/5!

Hej allihop! Här kommer samma brev igen men med Kostymer och tider samlat i ett mejl. 😍Påminner om att boka biljetter snarast. ☀️ Vi vill hälsa er alla välkomna till Kulturskolans dansavslutning med

Kostymer för 5/5

Låt: Alla Snubbar vill ju vara katt England ÅK 1-3 Tingberg Vi fixar: kattklänningar rosa klänning med katter på, vi fixar öron o svans ifall någon saknar kläder hemifrån annars "Klä ut dig till katt

Måndagsgrupper

Hej! Nästa måndag 15 april så kommer vi testa att dansa med kläder på scenen. (Åtminstone de kläder barnen lånar av oss). Vi möts i stora salongen, tar närvaro osv för att sen gå upp till scenen tills

5 Comments


Vilket nummer kommer vara först, life is a highway eller shake it of?

Like

Johanna Lundgren
Johanna Lundgren
May 05, 2023

Men vilken tid ska barnen vara på plats på söndag???

Like
Johanna Johansson
Johanna Johansson
May 05, 2023
Replying to

Till oss danslärare, vi kommer finnas nere i foajén och uppe vid scenen. Men de ska ju på scenen så utanför biokiosken, korridoren till scenen blir bra om ni vill gå upp med dem. Det är där de är under showen medan de väntar på sin tur. En lång kö gruppvis. :)

Like
Inlägg: Blog2_Post
bottom of page