VÅREN 2021

NYHETER

Precis som i all annan verksamhet på kultursolan så är det även för dansen oklart när kurserna kommer kunna starta och på vilket sätt kurserna behöver genomföras. Många beslut fattas i dagarna och vi kommer så snart vi kan meddela er hur våren kommer se ut. Håll utkik i mejlkorgen och här på hemsidan! 

Info om ni vill anmäla er utan bindning (gäller elever som inte deltog hösten 2020, då står ni kvar och ska istället avanmäla er om ni vill avsluta er plats).

 

Missa inte...

Från folkhälsomyndighetens hemsida:

Region Västra Götaland

För den som vistas i Västra Götalands län finns beslut om lokala allmänna råd:

  • Avstå från att vistas i inomhusmiljöer som butiker, köpcentrum, museer, bibliotek, badhus och gym. Nödvändiga besök i exempelvis livsmedelsbutiker och apotek kan göras.

  • Avstå från att delta i exempelvis möten, konserter, föreställningar, idrottsträningar, matcher och tävlingar. Detta gäller dock inte idrottsträningar för barn och unga födda 2005 eller senare.

  • Om möjligt undvika att ha fysisk kontakt med andra personer än de som man bor tillsammans med. Det innebär bland annat en avrådan från att arrangera eller delta i en fest eller liknande socialt umgänge.

Nödvändig närkontakt, som vid exempelvis vårdbesök och medicinska undersökningar, omfattas inte av rådet. Det är dock viktigt att tänka på att den som har symtom som kan vara covid-19 ska undvika all nära kontakt med andra.

Beslutet omfattar också skärpta allmänna råd för verksamheter – som exempelvis butiker, köpcentrum och idrottsanläggningar – och arbetsplatser i länet:

  • Alla verksamheter bör vidta åtgärder så att var och en ska kunna följa de allmänna råden vid lokala utbrott av covid-19. Det kan till exempel innebära att verksamheten minimerar antalet besökare vid samma tidpunkt.

  • Arbetsgivare bör vidta åtgärder för att anställda ska kunna följa de allmänna råden vid lokala utbrott av covid-19. Det kan vara åtgärder som att uppmana personalen att arbeta hemifrån, erbjuda utökade förutsättningar för att arbeta hemifrån och att tjänsteresor, konferenser och andra fysiska möten skjuts upp.

Beslutet gäller till och med den 19 november 2020, men kan förlängas.

 

Vårterminen: om du inte vill fortsätta dansa i vår så ber vi er att gå in via länken nedan och avanmäla er från kursen. Om ni vill fortsätta till våren så behöver ni inte göra något mer än att hålla utkik efter årskiftet i era mejl-inkorgar efter ett uppstarts-brev. 

På youtube finns mängder av bra dansklasser om man vill dansa hemma, man kan också dansa tiktok och vill man kan man dansa till de gamla koreografierna och uppvärmningarna på min youtubekanal, länk nedan. 

 

0737546035

©2020 by Happy shake. Proudly created with Wix.com

This site was designed with the
.com
website builder. Create your website today.
Start Now