dance-2989824_1920_edited.jpg
 

Mer info om våren 2021

Stilar som kommer provas på i olika grupper: 

Balettstång, koreografi i olika stilar, chair dance, improvisations-sagor och eget skapande. Det ska bli så kul att prova detta arbetssätt och jag har mängder av roligt material att lära er denna vår! 

Målet är att det vi lär oss under distansträningen över TEAMS är något vi sen kommer ta med in i danssalen och fortsätta öva på. Har vi riktigt tur kanske det kan få bli en show runt vecka 18 !!!

Alla dansare kommer få ge feedback under terminens gång på vad som fungerar bra som undervisning när vi har distansträffar och vad som skulle kunna göras annorlunda för att det ska bli bättre.


Info kring anmälan och betalning: 

En kurs kostar 650kr.
Förberedande danslinjen och danslinjen kostar 1300kr. 

Det gäller åk 4-6 och 13+ grupperna där man kan dansa två gånger i veckan.

Har man anmält sig men inte längre vill gå så är det jättebra om man avanmäler sig, men om man missat det så gör det inget. Om man inte dyker upp till lektionen så kommer ingen faktura att skickas. Efter andra lektionen (gäller även distans) man deltar i blir man däremot betalningsskyldig till terminsavgiften.


Svara oss gärna med era tankar kring detta upplägg så vi kan mötas och få en så givande termin som möjligt! 

Både Ingmarie Romell, kulturskolechef 0520- 65 97 25 Ingmarie.Romell@lillaedet.se och jag som danslärare 0737546035 ajaydansare@gmail.com kan ta emot era tankar och funderingar.


Glada hälsningar dansfröken Johanna Johansson

 

På youtube finns mängder av bra dansklasser om man vill dansa hemma, man kan också dansa tiktok och vill man kan man dansa till de gamla koreografierna och uppvärmningarna på min youtubekanal, länk nedan.