top of page

Dans hösten 2024 lilla Edet kulturskola

Hej på er alla dansglada barn och föräldrar! Vi hoppas ni haft en härlig sommar och är laddade för massor av dans nu i höst! Vi vill hälsa er välkomna till höstens danstermin som drar igång måndag 26/8, onsdag 28/8 samt torsdag 29/8.


Lite information som kan vara bra att ha med sig är:


Ta med Vattenflaska (inga engångsmuggar delas ut), uppsatt hår om det är i vägen, skor, strumpor eller barfota är valfritt. Toaletter finns alltid för ombyte men inte alltid omklädningsrum därför inte alltid möjlighet att duscha tyvärr. Tänk på att ni som vårdnadshavare har ansvar för era barn innan och efter dansen då vi lärare har nya klasser som löper på, vi gör givetvis vårt bästa för att finnas där om situationer uppstår och elever får alltid sitta med och vänta om en förälder är sen tex. Är det sista lektionen och en lärare ska vidare kan det vara bra att man pratat om hur ni ska göra om en sån situation uppstår. Vi öppnar dörrarna in till danssalarna strax före lektion. Kläder/skor etc tas med in i salen och läggs intill väggen. Inga uteskor inne i salarna.


Kissa och ät gärna en frukt eller liknande innan dansklassen.


Viktigt att ni meddelar fritids att ert barn går på dansen om det är under fritidstid.


Dansterminen pågår under 12 träffar inkl en avslutningsshow lördag den 30/11. (Tider för det kommer senare). Ledigt under skollovet v.44.


Vi ser fram emot att möta era barn och dansa tillsammans under våren!


Jag, Johanna kommer att dansa med barnen på måndagar september ut (kan brytas något tidigare beroende på när bebis vill komma ut) efter mig tar Louise Smedlund över som jag kommer berätta mer om när vi ses. Det ska bli så kul att få träffa er alla!


På onsdagar och torsdagar kommer Stine fortsätta med dansgrupperna på ström, Tingberg samt danslinjen (12-19 år) på kulturskolan. Stine kommer även hålla i seniordans 60+ på onsdagar där anmälan inte behövs, öppna klasser som det kallas för den som vill komma några få gånger tex. Sprid gärna ordet till både stor och liten att dansen drar igång. Alla barn och ungdomskurser är anmälan via studyalong obligatoriskt.


Bästa hälsningar ☀️💃🩰

0 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla

Dansavslutning 5/5!

Hej allihop! Här kommer samma brev igen men med Kostymer och tider samlat i ett mejl. 😍Påminner om att boka biljetter snarast. ☀️ Vi...

Kostymer för 5/5

Låt: Alla Snubbar vill ju vara katt England ÅK 1-3 Tingberg Vi fixar: kattklänningar rosa klänning med katter på, vi fixar öron o svans...

Måndagsgrupper

Hej! Nästa måndag 15 april så kommer vi testa att dansa med kläder på scenen. (Åtminstone de kläder barnen lånar av oss). Vi möts i stora...

Comments


Inlägg: Blog2_Post
bottom of page