top of page

Showdagen 10/12 DANCE

Showdagen med extra tillägg än i förra meddelandet, så läs gärna allt! 😁🌲☃️


Kl 11:50 senast skall alla barnen vara på våning 1 (utanför Edet salongen, bion) med eventuella kläder hemifrån på. Smink och hår som skall göras hemma är färdigt. Då kommer eleverna tilldelas kostymer av oss (gäller inte alla eller alla delar men ska man låna något av oss så tilldelas det 11:50. Då får eleverna kostymen av oss och ni klär på den tillsammans med barnet fram till 12:15. ( ni kan tex gå ner till cafet tillsammans eller där ni vill vara för detta ombyte). 12:15 tillbaka utanför bion/vid logen där lämnar ni barnen till oss och ni går in i salongen/går ner till cafet beroende på vilken show ni ska se.


OM barnet är självständigt och med viss hjälp av oss klarar sig själv så går det jättebra att barnet byter om tillsammans med oss uppe i logen utan er som föräldrar. Lite ålder och egna behov som får avgöra och det gör ni tillsammans med erat barn. Men tänk på att vi har över 150 elever på 3 pedagoger så självständig i detta fall menas att hen kan klä sig själv och lugnt sitta och vänta. Och vi tror det är roligare att de får komma med till cafet en stund och uppleva det med er.12:15 släpper vi in publiken i salongen.12:30 startar första showen.Efter den showen går ni ner via foajen till caféet och så släpps nästa publik upp via musikskolans trappa. (Kön börjar där först när första showen är helt slut).

Mellan showerna kommer barnen vara kvar med oss.Den showen som startar sen kl 14:00 är precis samma som den första.Fikat och shoppen är öppen hela tiden.


Efter sista showen kommer barnen gå ner till cafet där ni föräldrar tar emot dem.


Där kommer de lämna sina kostymer på lilla scenen.


Är man inne på sista showen så kan man givetvis möta upp sitt barn där direkt och gå ner tillsammans.


Gå gärna in på www.dansterminen.se och köp biljetter, finns ett gäng biljetter kvar så in och köp om ni inte gjort det än!


Köp gärna en "Bra jobbat-gåva" till ditt barn och få en gratis ros på köpet. Den kommer finnas i cafet tillsammans med tex tröja/dansbag eller vad ni köpt under dagen. Detta beställs på hemsidan också.Hör av er vid frågor!


Ska bli så kul!


Mvh Johanna Johansson


111 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla

Dansavslutning 5/5!

Hej allihop! Här kommer samma brev igen men med Kostymer och tider samlat i ett mejl. 😍Påminner om att boka biljetter snarast. ☀️ Vi vill hälsa er alla välkomna till Kulturskolans dansavslutning med

Kostymer för 5/5

Låt: Alla Snubbar vill ju vara katt England ÅK 1-3 Tingberg Vi fixar: kattklänningar rosa klänning med katter på, vi fixar öron o svans ifall någon saknar kläder hemifrån annars "Klä ut dig till katt

Måndagsgrupper

Hej! Nästa måndag 15 april så kommer vi testa att dansa med kläder på scenen. (Åtminstone de kläder barnen lånar av oss). Vi möts i stora salongen, tar närvaro osv för att sen gå upp till scenen tills

Comments


Inlägg: Blog2_Post
bottom of page